Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

Έκθεση 1 τέλος!

Η πρώτη έκθεση μου τέλειωσε. Τα σχόλια ήταν παραπάνω από θετικά. Ομολογώ ότι πολύ το χάρηκα. Έχουν ήδη μπει στο μυαλό μου ιδέες για μια επόμενη. Τα δύο έργα φωτογραφικές συνθέσεις που εξέθεσα είναι το Seven assimilations και το Transition.

Η σύνθεση Seven assimilations αποτελείται από 7 εικόνες παρατημένων οχημάτων που αποτελούν πλέον μέρος του φυσικού τοπίου. Όλα τους βρίσκονται στο ίδιο σημείο επί πολλά χρόνια και σκουριάζουν μαζί τις πέτρες, το χώμα και τα φυτά. Πήλιο, Σαμοθράκη, Ανάφη και Τήνος από τη μια. Φορτηγάκια, στρατιωτικές υδροφόρες, πυροσβεστικές, λεωφορεία ακόμη και ένας οδοστρωτήρας από την άλλη.


Η σύνθεση Transition είναι μία φωτογραφία του γιου μου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η ηρεμία του σώματός του με φόντο τα χρυσαφί χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω στο πλοίο είναι πιστεύω μια στιγμή μετάβασης της σκέψης από την πραγματικότητα σε ένα άλλο επίπεδο.


Η σκέψη τρέχει στα επόμενα βήματα, άγνωστα ακόμη, με πολύ κέφι!


3 σχόλια:

Maria Mikro Analogo είπε...

Την έκθεση την είδα από κοντά και μου άρεσε αρκετά. Οι δικές σου οι συνθέσεις ήταν υπέροχες! Κυρίως η πρώτη (Seven Assimilations) ήταν η καλύτερη από όλες. Συγχαρητήρια και με το καλό και η επόμενη έκθεση! :) Καλημέρες

ZissisPap είπε...

Σ' ευχαριστώ :)
Καλημέρα και σε σένα!

Provato είπε...

μπράβο και πολλά συγχαρητήρια! άντε και στο Μόμα! σουν! :-))

πολύ ωραίες και οι δύο, μάλλον η δεύτερη μου μιλά περισσότερο.