Τρίτη, Μαΐου 29, 2007

Παρασκήνιο


Κατά την διάρκεια του τελικού του UEFA Champions League εννέα φορές ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι ένα παιδί έχασε τους γονείς του ή τους συγγενείς του. Και τις εννέα φορές η ανακοίνωση αφορούσε τους φιλάθλους της Liverpool. Το ένα δε από αυτά περίμενε τουλάχιστον μία ώρα μετά του τέλος του αγώνα μήπως εμφανιστεί κάποιος συγγενής του. Θυμήθηκα όλες αυτές τις εξαφανίσεις παιδιών σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και συνειδητοποίησα ότι όλες αφορούν Βρετανούς! Περίεργο;!
Ακόμη, δεν ακούστηκαν οι συνθέσεις των ομάδων λόγω πίεσης του χρονοδιαγράμματος, πράγμα πρωτάκουστο. Οι ανακοινώσεις των αλλαγών των ομάδων έγιναν μόνο στην αγγλική, πράγμα ανήκουστο! Οι Αγγλίδες ήταν ίδιες με τους Άγγλους. Οι περισσότερες Ιταλίδες ήταν θεές αν και μερικοί Ιταλοί ήταν σαν να βγήκαν από τις σελίδες του LUomo της Vogue!

5 σχόλια:

kat. είπε...

Μήπως τελικά αυτός είναι και ο σκοπός τους; Να χάνουν τα παιδιά τους σε δημόσιους χώρους και μετά να κυκλοφορούν με μια φωτογραφία τους στο χέρι, και ακόμα χειρότερα να κατηγορούν και τις αρχές της κάθε χώρας, οτι δεν κάνουν τίποτα;
Πάρα πολλές εξαφανίσεις, σε πάρα πολύ λίγο διάστημα....
Χαμένοι στο διάστημα;

ZissisPap είπε...

kat. όπως τους έβλεπα αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν άλλη άποψη για το τι είναι οικογένεια. Εμείς, ιδιαίτερα οι μεσογειακοί λαοί, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με τις οικογένειές μας.

The Motorcycle boy είπε...

Θέλεις να πεις οτι πήγες στον τελικό Γιατρέ μου; Ξέρω κάποιον που θα σκότωνε για να είναι στη θέση σου (δεν είμαι σίγουρος μήπως το έκανε κιόλας). Αλλά, αυτά είναι ... άμα είσαι Ντόκτορας, όλες οι πόρτες ανοιχτές.

Ανώνυμος είπε...

με τέτοια σούρα που κάνουν οι Βρετανοί πάλι καλά που δε χάνουν τον ίδιο τους τον εαυτό!

K-Top είπε...

χααχαχαχα γιατρέ πολύ σωστό αυτό με τις αγγλίδες! Έψαχνα να τις βρω, ίδιες με τους άγγλους ηταν!!! Αλλά και οι ιταλοί πολύ λαλάκηδες βρε παιδάκι μου! Στο γήπεδο πας, όχι για πασαρελλα!!!

@Σεξπυρ.. εχεις ένα λάθος! Δύο μέρες μετά τον τελικό έλεγε στο ραδιόφωνο ότι ένας άγγλος κυκλοφορούσε σαν χαμένος στο σταθμό λαρίσης, κάποιος να τον μαζέψει κλπ κλπ. Μάλλον κοιμόταν κάπου σουρωμένος και ξύπνησε τότε το παληκάρι..