Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2007

Απλά πράγματα!


Στις εκλογές ψηφίζουμε και με την ψήφο αυτή ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, εμείς και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, το κόμμα που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι μας καλύπτει με τις θέσεις που παρουσιάζει.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ούτε ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ για το παρελθόν. Αυτό το φάγαμε και κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον.

Δεν έχω ακούσει, ή μάλλον δεν έφτασαν στα αυτιά μου απαντήσεις-προτάσεις για το αύριο της παιδείας, της υγείας, του περιβάλλοντος, της σχέσης εκκλησίας-κράτους, της κοινωνίας με κορυφή το θέμα των ομοφυλόφιλων, της έννομης τάξης, του πολιτισμού και τόσων άλλων. Και το αύριο που θέλω είναι πέρα από τετραετίες, είναι για μερικές γενιές μακριά. Δεν θέλω κοντόφθαλμα μέτρα σαν τα μπαλώματα στους δρόμους και προγράμματα που θα βολεύουν αύριο κάποιους.

Βαρέθηκα να βλέπω αφίσες και πανό με αρνητικά μηνύματα, βαρέθηκα να ακούω συνέχεια για το ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ενώ έπρεπε αυτή την στιγμή να σκέφτομαι ποιος είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κι όχι ποιος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

Παρ’ όλα αυτά ΕΛΠΙΖΩ ακόμα, γιατί μιλάω με τα παιδιά μου και βλέπω ότι είναι συνειδητοποιημένα και προβληματισμένα. Ελπίζω να είναι και ΘΥΜΩΜΕΝΑ αύριο που θα έρθει η σειρά τους να κλοτσήσουν και να ανατρέψουν το κατεστημένο που εμείς στήσαμε.

Μιλάμε για απλά πράγματα!

2 σχόλια:

kat. είπε...

δεν το έχουμε πει ξανά;;;
οτι τα απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα σε αυτή τη ζωή;;;

ZissisPap είπε...

Το είπαμε; Πότε;
Μήπως έλειπα από το μάθημα;
Μάλλον ναι!