Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Παράσταση για ένα ρόλο σε εθνική μετάδοση!


Σήμερα το βράδυ θέλω δεν θέλω θα βγω έξω.
Ίσως ο απώτερος σκοπός της σημερινής συνέντευξης ή μάλλον του σκηνοθετημένου μονολόγου του πρωθυπουργού, να είναι η τόνωση της νυχτερινής ζωής μιας δύσκολης ημέρας όπως είναι η Δευτέρα.

Ποιός ο λόγος και τι τρόπος, ποιά η πραγματική αξία ή η ανάγκη για το σημερινό πολιτικό και δημοσιογραφικό σόου;
Ποιά η αγωνία των καναλιών να συμμετάσχουν στην σημερινή παράσταση;
Η αγωνία του πολιτικού πριν τις εκλογές κατανοητή. Αυτή και μόνο. Αν και τεχνηέντως παραπλανά την κοινή γνώμη απομακρύνοντας την από την μόνη και μία αλήθεια των δημοτικών εκλογών βαφτίζοντάς τες δημοψήφισμα για την μέχρι τώρα πορεία της.
Η αγωνία των καναλιών ποιά να είναι; Η ανάγκη να μοιραστούν την όποια τηλεθέαση; Μάλλον όχι γιατί τι να την κάνουν. Λεφτά από διαφήμιση δεν θα εισπράξουν. Συμπαίκτες λοιπόν στο πολιτικό παιχνίδι. Πλάτες στο σύστημα που κάθε μέρα χάνει από την όποια αξία του καθώς και την αξία μεταπώλησης μέσα από τα κανάλια τους.

Ένα τελευταίο reality που θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον εάν το κοινό θα μπορούσε να ψηφίσει την παραμονή ή όχι των παιχτών. Πολιτικού και δημοσιογράφων.
...

2 σχόλια:

zouri1 είπε...

το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι δημοκρατικο ΟΛΑ τα καναλια να εχουν την συνετευξη του πρωθυπουργου η οποια δεν ειναι για εθνικους λογους αλλα μια προεκλογικη ομιλια.

ZissisPap είπε...

Να ήτανε και συνέντευξη... Πάντως το MAD και το MTV έκαναν αντίσταση!!! Δεν την είδα όπως είπα και πέρασα ένα πολύ ωραίο βράδυ!