Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2007

Ζητείται χορηγός!


Πρώην γραφικό και για μικρό χρονικό διάστημα ορεινό χωριό, με τις πρώτες βροχοπτώσεις θα γίνει πεδινό, πρόσφατα κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά και έχοντας κερδίσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, καιγόταν επί τριήμερο και σε ζώνες με μεγάλη τηλεθέαση, ζητά μεγάλη εταιρία εθνική ή και πολυεθνική να το χορηγήσει!

Το ποσό της χορηγίας θα διατεθεί κατά μεγάλο ποσοστό στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση κατοίκων. Το ενδιαφέρον του κοινοτάρχη στρέφεται προς τις αναπτυσσόμενες χώρες του τρίτου κόσμου. Το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί στην βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο χορηγός θα έχει το δικαίωμα να συνδέσει το όνομά του με το όνομα του χωριού. Ανάλογα με το ύψος της χορηγίας αλλά και τη διάρκειά της ο χορηγός μπορεί να δώσει εξ ολοκλήρου το όνομά του στο χωριό.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία χορηγό καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι τρίτου βαθμού, θα έχουν δικαίωμα απόκτησης σπιτιών και κτημάτων σε προνομιακές τιμές. Αντίστοιχα οι κάτοικοι του χωριού θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στην εταιρεία-χορηγό σε συμφέρουσες για την εταιρία-χορηγό τιμές.

Το συνολικό πακέτο της χορηγίας θα συζητηθεί μετά το άνοιγμα των προσφορών των ενδιαφερομένων εταιρειών.


Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ


3 σχόλια:

Nassos K. είπε...

Vodafone Ζαχάρω; Chipita Μεγαλόπολη;
:)

Πολή καλό!

Balidor είπε...

Έλα να πέφτουν κι άλλα ονόματα όπως Μεβγαλοχώρι,
Ζαχάρωσοφτ

και τα λοιπά...
η Κοκα κόλα επειδή έχει οικονομική δυντατότητα, θα πάρει απο δύο χωρια. Ένα για το κόκα και ένα για το κόλα!

Ανώνυμος είπε...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片