Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2007

Ζητείται χορηγός!


Πρώην γραφικό και για μικρό χρονικό διάστημα ορεινό χωριό, με τις πρώτες βροχοπτώσεις θα γίνει πεδινό, πρόσφατα κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά και έχοντας κερδίσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, καιγόταν επί τριήμερο και σε ζώνες με μεγάλη τηλεθέαση, ζητά μεγάλη εταιρία εθνική ή και πολυεθνική να το χορηγήσει!

Το ποσό της χορηγίας θα διατεθεί κατά μεγάλο ποσοστό στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση κατοίκων. Το ενδιαφέρον του κοινοτάρχη στρέφεται προς τις αναπτυσσόμενες χώρες του τρίτου κόσμου. Το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί στην βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο χορηγός θα έχει το δικαίωμα να συνδέσει το όνομά του με το όνομα του χωριού. Ανάλογα με το ύψος της χορηγίας αλλά και τη διάρκειά της ο χορηγός μπορεί να δώσει εξ ολοκλήρου το όνομά του στο χωριό.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία χορηγό καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι τρίτου βαθμού, θα έχουν δικαίωμα απόκτησης σπιτιών και κτημάτων σε προνομιακές τιμές. Αντίστοιχα οι κάτοικοι του χωριού θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στην εταιρεία-χορηγό σε συμφέρουσες για την εταιρία-χορηγό τιμές.

Το συνολικό πακέτο της χορηγίας θα συζητηθεί μετά το άνοιγμα των προσφορών των ενδιαφερομένων εταιρειών.


Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ


2 σχόλια:

Nassos K. είπε...

Vodafone Ζαχάρω; Chipita Μεγαλόπολη;
:)

Πολή καλό!

Balidor είπε...

Έλα να πέφτουν κι άλλα ονόματα όπως Μεβγαλοχώρι,
Ζαχάρωσοφτ

και τα λοιπά...
η Κοκα κόλα επειδή έχει οικονομική δυντατότητα, θα πάρει απο δύο χωρια. Ένα για το κόκα και ένα για το κόλα!