Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2009

Ο λαϊκισμός και υποκρισία προηγούνται...

Φοροδιαφεύγουν οι γιατροί του Κολωνακίου!
Πόσο πιασάρικος τίτλος!
Το λες και γεμίζει το στόμα σου!
Βάζεις και μερικά νούμερα και νάτη η είδηση που θα κλείσει το στόμα του απελπισμένου και κακοπληρωμένου μισθωτού ή συνταξιούχου πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί για την αρπαγή του ευρώ, που δεν έχει, για το μπάλωμα της οικονομίας.
Κλέφτες οι μεγαλογιατροί του Κολωνακίου. Όχι όλοι οι γιατροί που ιδιωτεύουν αλλά αυτοί του Κολωνακίου. Έχει άλλη βαρύτητα το Κολωνάκι. Οι γιατροί του Ψυχικού ή της Κηφισιάς δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Το Κολωνάκι είναι η γιάφκα των επικίνδυνων μεγαλοκλεφτών του κράτους. Αυτοί είναι που σου τα παίρνουν, χωρίς να το καταλάβεις, από σένα τον ταλαίπωρο ασθενή.
Γιατί ο ασθενής τρέχει στους γιατρούς του όποιου Κολωνακίου και όχι στο Ε.Σ.Υ. θα μας το απαντήσει κάποιος;
Γιατί ΔΕΝ περνάνε ΟΛΕΣ οι ιατρικές δαπάνες στην δήλωση της εφορίας θα μας το απαντήσει κάποιος;
Γιατί να μην περνάνε ΟΛΕΣ οι δαπάνες στην δήλωση, με την ανάλογη ελάφρυνση έστω με την επιστροφή του ΦΠΑ, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η πραγματική διασταύρωση στοιχείων;
Γιατί να μην δίνονται αποδείξεις σε κάθε συναλλαγή μας με αναφορά του ΑΦΜ της επιχείρησης αλλά και του πελάτη;
Πόσο μαύρο χρήμα θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην αγορά;
Το θέλουμε αυτό;
Θέλει η κυβέρνηση να προειδοποιήσει την αγορά για επιδρομή φοροελέγχων και απλά οι γιατροί του Κολωνακίου είναι ο τίτλος του έργου;

Αλήθεια πόσες αποδείξεις από ιατρικά ή άλλα γενικά έξοδα, αποδείξεις που έχει απαιτήσει ο κάθε υπουργός στις καθημερινές του συναλλαγές, μπορεί να παρουσιάσει αύριο στο σύνολό του το Υπουργικό Συμβούλιο;
Να δω τους υπουργούς με αποδείξεις από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ταβέρνες, ταξί, γιατρούς πάσης ειδικότητας και περιοχής, ηλεκτρονικούς, επικοινωνιολόγους, ρουχάδες, παπουτσήδες, κομμώτριες και από πάσης φύσης έξοδα "παράστασης", αποδείξεις ενοικίων, κοινοχρήστων και βάλτε ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας!
Να μας δείξουν πόσα πραγματικά έσοδα είχαν, πόσα πραγματικά έξοδα έκαναν και πως φορολογήθηκαν στο καθαρό ποσό που προέκυψε από τη διαφορά εσόδων-εξόδων.
Να μας εξηγήσουν πως τα καταφέρνουν και τα βγάζουν. Γιατί εμένα δεν μου δικαιολογείται σαν επαγγελματικό έξοδο, σαν έξοδο "παράστασης", ούτε το ρούχο που πρέπει να αγοράσω έτσι ώστε να παρουσιαστώ σε πελάτη μου με αξιοπρεπή εμφάνιση, ούτε το ταξί ή η βενζίνη ή το εισιτήριο ή τα διόδια που πρέπει να πληρώσω για να πάω, ούτε καν το έξοδο του κινητού τηλεφώνου που χρειάζομαι για να επικοινωνήσω.

Να δω επιτέλους το έργο, την πράξη και όχι μόνο την παράσταση!
... ... ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: