Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

Έκθεση 1 τέλος!

Η πρώτη έκθεση μου τέλειωσε. Τα σχόλια ήταν παραπάνω από θετικά. Ομολογώ ότι πολύ το χάρηκα. Έχουν ήδη μπει στο μυαλό μου ιδέες για μια επόμενη. Τα δύο έργα φωτογραφικές συνθέσεις που εξέθεσα είναι το Seven assimilations και το Transition.

Η σύνθεση Seven assimilations αποτελείται από 7 εικόνες παρατημένων οχημάτων που αποτελούν πλέον μέρος του φυσικού τοπίου. Όλα τους βρίσκονται στο ίδιο σημείο επί πολλά χρόνια και σκουριάζουν μαζί τις πέτρες, το χώμα και τα φυτά. Πήλιο, Σαμοθράκη, Ανάφη και Τήνος από τη μια. Φορτηγάκια, στρατιωτικές υδροφόρες, πυροσβεστικές, λεωφορεία ακόμη και ένας οδοστρωτήρας από την άλλη.


Η σύνθεση Transition είναι μία φωτογραφία του γιου μου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η ηρεμία του σώματός του με φόντο τα χρυσαφί χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω στο πλοίο είναι πιστεύω μια στιγμή μετάβασης της σκέψης από την πραγματικότητα σε ένα άλλο επίπεδο.


Η σκέψη τρέχει στα επόμενα βήματα, άγνωστα ακόμη, με πολύ κέφι!


4 σχόλια:

Μαρία είπε...

Την έκθεση την είδα από κοντά και μου άρεσε αρκετά. Οι δικές σου οι συνθέσεις ήταν υπέροχες! Κυρίως η πρώτη (Seven Assimilations) ήταν η καλύτερη από όλες. Συγχαρητήρια και με το καλό και η επόμενη έκθεση! :) Καλημέρες

Sigmund_01 είπε...

Σ' ευχαριστώ :)
Καλημέρα και σε σένα!

provato είπε...

μπράβο και πολλά συγχαρητήρια! άντε και στο Μόμα! σουν! :-))

πολύ ωραίες και οι δύο, μάλλον η δεύτερη μου μιλά περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風