Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

Καρνεόλη

Ο Καρνεόλης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λίθους της οικογένειας του Χαλκηδόνιου. Είναι μια από τις πλέον κοινές χημικές συνθέσεις που υπάρχουν στη γη! Γνωστός ως "Το πετράδι της γης".
Ένα σύμβολο της δύναμης και της ομορφιάς του πλανήτη μας ο Καρνεόλης όπως και το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα του αντιπροσωπεύει, τη χρυσαφένια αυγή, τα κόκκινα ηλιοβασιλέματα, τα φθινοπωρινά φύλλα και τα πλούτη της εύφορης γης!
Μας μαθαίνει πως να διαμορφώνουμε μια μοναδική θέση στη ζωή και πως να χρησιμοποιούμε την προσωπική μας δύναμη στο φυσικό κόσμο! Είναι μια πηγή ψυχικής ενέργειας και απορροφά φως για τους δικούς του σκοπούς. Αντί να προβάλλει αυτό το φως όπως οι περισσότεροι διαφανείς κρύσταλλοι, ο Καρνεόλης το προσφέρει σε όποιον έρθει σε επαφή μαζί του!
Είναι γειωτής των ενεργειών και συνιστάται για άτομα που είναι αφηρημένα ή βρίσκονται σε σύγχυση. Γειώνει δηλαδή την προσοχή, στην παρούσα στιγμή έτσι ώστε να μπορεί κανείς να συγκεντρώνεται στα συμβαίνοντα και επομένως να είναι πιο παραγωγικός.
Το πορτοκαλοκόπκκινο του χρώμα ενεργοποιεί το ριζικό τσάκρα, των σεξουαλικών οργάνων, απελευθερώνοντας από ενεργειακά μπλοκαρίσματα και επίσης βοηθά στον καθαρισμό του αίματος. Ένας λίθος που παρέχει προστασία και ενεργοποιεί μια βαθύτερη αγάπη και εκτίμηση, της ομορφιάς και των δώρων της γης!
Ιδανικός λίθος για όσους ασχολούνται με εργασίες της γης. Φέρνει έμπνευση στους καλλιτέχνες και βοηθά όσους έχουν καλλιτεχνικές τάσεις αλλά δυσκολεύονται να τις εκφράσουν λόγο ντροπής, ή φόβου να πιστέψουν στο ταλέντο τους!
Διώχνει τη ζήλια, το θυμό, τη νευρικότητα, το φόβο και δυναμώνει τη φωνή! Τονώνει την σεξουαλική επιθυμία και αυξάνει την γονιμότητα! Βοηθά σε κρυολογήματα και ρίχνει τον πυρετό.
Πλανητικές επιδράσεις - Άρης.
Ζώδιο - Κριός.
Η ζωή με καλωσορίζει

Αφήνω ότι δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό μου

Αποδέχομαι το φύλλο μου και το άλλο φύλλο
Απόκτησα ένα Καρνεόλη πριν λίγες μέρες επιλέγοντάς τον τυχαία ανάμεσα από άλλους λίθους (www.azima.gr), προσφορά του Μιχάλη στην παρέα.


Από τον Κώστα, που έχει τα γενέθλιά του σήμερα (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑ!!!) πήρα κάτι πιο προσωπικό! Το Zipper Pal που βλέπεις δίπλα!

Σας ευχαριστούμε και τους δυο!


... ... ...

1 σχόλιο:

Azima είπε...

σε ευχαριστούμε που ανεφερες την πηγή της Καρνεόλης σου! Αζίμα