Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

Ανεπανάληπτες τηλεοπτικές σειρές | 000

... ... ...

Ξεκίνησε σαν ένα απλό πείραγμα σε μια φίλη για τους φακούς μυωπίας της. Την αποκαλούσαμε η Βιονική γυναίκα και αυτή ανταπόδωσε με το Ο άνθρωπος που στοίχισε πολλά (Six million dollar man). Καταλήξαμε να ανασύρουμε από το μυαλό μας, αλλά και την ψυχή μας, αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές από τις δεκαετίες ’70 και ’80. Αποκλείσαμε τις παιδικές σειρές γιατί δεν θα σταματούσαμε ποτέ. Ακόμη αποκλείσαμε αυτές που επανέκαμψαν είτε σαν νέες σειρές - Ο ιππότης της ασφάλτου - είτε σαν κινηματογραφικές ταινίες - Οι άγγελοι του Τσάρλυ, Ντιούκς (Dukes of Hazard) και Επικίνδυνες αποστολές (Mission: Impossimble). Προσπάθησα να βρω στο youtube θέματα ή σκηνές από όσες θυμηθήκαμε. Θα τα ανεβάσω στην κατηγορία αυτή.

Ξεκινάω από τις δύο σειρές που πραγματικά μας καθήλωναν στην τηλεόραση. Μικρούς και μεγάλους.


Muppet Show (1976)

Ο Kermit ο βάτραχος σκηνοθέτης του Muppet Show. Η Miss Piggy η μονίμως ερωτευμένη με τον Κέρμιτ φιλήδονη γουρουνίτσα. Ο Fozzie η αρκούδα ο κολλητός του Κέρμιτ, βοηθός στην παραγωγή. Ο απολαυστικός Gonzo, διάσημος σαν The Great Gonzo. Το Κτήνος, Animal, ο άγριος της μπάντας, ο μανιακός ντράμμερ!!! Και εκτός των δεκάδων άλλων χαρακτήρων οι μοναδικοί γέροι του Muppet Show, Statler & Waldorf, παρακολουθούν τα πάντα από το θεωρείο τους έχοντας μια καλή κουβέντα για όλους!!!

Σε κάθε επεισόδιο συμμετείχε μια διασημότητα που έμπλεκε στα τρομερά σενάρια της παράστασης!



Fraggle Rock (1983)

Ο Gobo, ο Boober (μερικές φορές Beef), ο θείος του Gobo "Traveling" Matt, διάσημος περιηγητής του κόσμου μας "Outer Space" και οι Doozers!!!


... ... ...

2 σχόλια:

Kwlogria είπε...

Έτσι! Έτσι!! ΈΤΣΙΙΙΙΙ!!! :))))))

ZissisPap είπε...

Χα χα χα περίμενε και τα επόμενα!!!
Αν και εσύ είσαι του βουβού κινηματογράφου :-)