Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2007

Goodbye…

Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο κείμενο που πρέπει να παραδώσω. Πληκτρολογώ μηχανικά λέξεις ενώ η σκέψη μου ταξιδεύει αλλού.

Σ’ αυτό εδώ το πληκτρολόγιο, χτες το βράδυ, έγραφα τα αποχαιρετιστήρια λόγια για τον συνεργάτη και φίλο, ή τον φίλο και συνεργάτη, ή μόνο τον φίλο. Έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι και το ταξίδι αυτό έμελλε να είναι το μεγάλο ταξίδι.

Φυσικά και δεν το συνειδητοποιείς ακόμα κι όταν γράφεις γι’ αυτό. Αισθάνεσαι ότι πρόκειται για ένα κείμενο για κάποιον άλλο κι όχι για τον άνθρωπο που έζησες μαζί του τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Αυτόν που σε συμβούλεψε περισσότερο από τον πατέρα σου. Αυτόν που του εκμυστηρεύτηκες περισσότερα από κάθε άλλο φίλο σου. Αυτόν που στηρίχτηκες και που σε στήριξε. Αυτόν που δεν πρόλαβες να του πεις όλα αυτά καθώς και πόσο θα σου λείψει.

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

Θα είσαι πάντα εδώ!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..................
..................
..................
..................
..................

mitsakos είπε...

everything
everyone
everywhere
ends
(elege ena agapimeno ergo)

simasia exei i diadromi

tha einai panta ekei pou thes na einai
:)

divine mitsakos είπε...

twra pws bgike dimitris ki oxi divine mitsakos ayto, den katexw

prasino liker είπε...

Σιγουρα δεν ειναι ευκολο να αποδεχτουμε το αιωνιο ταξιδι των φιλων και δικων μας ανθρωπων.Το πιο σημαντικο ειναι οτι μαθαμε κοντα σε αυτους ,να συμπορευομαστε και να ανακαλυπτομε οτι εχομε κερδισει πολλα απο την καθημερινοτητα.
Καλο του ταξιδι.