Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2008

Λίγη ποιότητα ακόμη σου γυρεύω!


Συνεχίζουν μαζί

Για μια ακόμη σεζόν συνεχίζει μαζί το δίδυμο Σεργουλόπουλου - Μπακοδήμου. Αυτή την φορά μετακομίζουν στην δημόσια τηλεόραση για να κάνουν ψυχαγωγικό αλλά όχι στο "κλασικό" ωράριο αλλά αργότερα (ακούγεται κάτι για 12-2).

Πηγή: www.enimerosi24.gr


Πόση ποιότητα μπορούμε να αντέξουμε; Πόσα κιλά ποιότητας μπορούμε να πληρώσουμε ακόμη; Πόσο κορόιδα μπορούμε να αισθανθούμε μέχρι να σηκωθούμε και να επαναστατήσουμε απέναντι σ’ αυτή την παρωδία των κρατικών ΜΜΕ;

Το δυναμικό, κατά την αρχική του εμφάνιση, δίδυμο αφού εξάντλησε τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης και αφού εξάντλησε όλα τα γνωστά είδη τηλεοπτικής πτώσης βρήκε κι αυτό την στοργή και κατανόηση στην αγκαλιά της μάνας Κρατικής Τηλεόρασης. Όπως όλοι οι άσωτοι γιοι αφού το γλέντησε και τα πήρε, και καλά έκανε, από τους ιδιώτες καναλάρχες, για το συνταξιοδοτικό του πρόγραμμα επέστρεψε στην πατρική στέγη. Τι μπορεί να προσφέρει πια κανείς δεν το γνωρίζει. Εκτός από τους διαχειριστές του δημοσίου χρήματος οι οποίοι μας έχουν αποδείξει τόσες φορές πόσο δίκαια και σοφά πράττουν. Πληρώσαμε που πληρώσαμε ας δούμε τι θα πάθουμε!


3 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Τόσο χαμηλά έπεσε η κρατική τηλεόραση;
Ένας φλούφλης και μια ξανθιά παράγουν φιλοσοφία;

ZissisPap είπε...

Δεν έπεσε, ακόμη πέφτει και μάλλον έχει πολλά υπόγεια ακόμη μέχρι να σταματήσει :(
Κατά τα άλλα μήπως το δίδυμο είναι οι μάγκες της υπόθεσης που κατάφεραν να χωθούν στα «σίγουρα» του δημοσίου;!

Spyros Vlahos είπε...

Οι μάγκες, από την άποψη ότι η Ελλάδα απαρτίζεται από 10.000.000 μαλάκες που υπομένουν αυτά τα αίσχη.