Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Πόσο «Καυτοί» είστε στο Σεξ;


Όσο κι αν προσπαθούμε να το βγάλουμε για λίγο από το μυαλό μας, τόσο πιο επίμονα έρχεται να θολώσει τη σκέψη μας και να ανεβάσει τους σφυγμούς μας.
Για τι πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για το σεξ. Όλα τα ζώδια έχουν ένα συντελεστή του σεξ που καθορίζει πώς μας αρέσει να το απολαμβάνουμε.
Στις ακόλουθες παραγράφους που έλαβα στο
mail μου θα ξεκλειδώσουμε τα «καυτά» μυστικά κάθε ζωδίου γύρω από το θέμα «απόλαυση»!

Κριός

Συντελεστής του σεξ
Ένας Κριός θέλει να απολαμβάνει το σεξ άγριο και δυναμικό. Ο πλανήτης που επηρεάζει το συντελεστή σας είναι ο Άρης, γι' αυτό είναι απόλυτα λογικό να είστε από τους λεγόμενους «ατίθασους» στο κρεβάτι. Δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε ηθελημένα σε μικρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας, γιατί η ένταση και τα καβγαδάκια λειτουργούν σ' εσάς πραγματικά ως το καλύτερο αφροδισιακό. Οι φλογερές στιγμές που ακολουθούν στο κρεβάτι θυμίζουν έντονα μάχη σώμα με σώμα.
Πώς φτάνει σε έκσταση

Μασάζ ή υγρά φιλιά στην περιοχή του λαιμού και τον αφτιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε έναν Κριό στα όρια του. Είτε έχουμε να κάνουμε με άνδρα είτε με γυναίκα Κριό, είναι σίγουρο πως αυτός ο τρόπος επαφής θα προκαλέσει αλλεπάλληλα ρίγη στο κορμί.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Ορισμένοι διάσημοι Κριοί που το πιο πιθανό είναι να χαίρονται έτσι το σεξ είναι ο αρρενωπότατος ηθοποιός
Alec Baldwin η τραγουδίστρια Celine Dion και η άκρως αισθησιακή Claudia Cardinale.

Ταύρος

Συντελεστής του σεξ
Το σεξ για τον Ταύρο μοιάζει με βουτιά στη θάλασσα των αισθήσεων και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Αφροδίτη είναι αυτή που «κάνει παιχνίδι» στην περίπτωση του. Η ερωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα. Οποιαδήποτε βιασύνη ή αδεξιότητα θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά στη διάθεση του Ταύρου και γι' αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλης διάρκειας ερωτικό παιχνίδι.
Πώς φτάνει σε έκσταση

Αιθέρια έλαια και μασάζ σε ολόκληρο το σώμα είναι η κρυφή αδυναμία των Ταύρων. Αργά, νωχελικά χάδια στην πλάτη και το λαιμό μπορούν να τους κάνουν «αλοιφή» και ερωτικό υποχείριο σας. Επίσης, τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σε θέση να τους απογειώσουν.

Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Διάσημοι Ταύροι που τους αρέσει να βιώνουν κατά τέτοιο τρόπο τις ερωτικές στιγμές τους είναι ο τενίστας
Andre Agassi, ο μεγάλος σε ηλικία πλέον αλλά με το δικό του ξεχωριστό στιλ Dennis Hopper, το «καυτό» μοντέλο Laetitia Casta και η ηθοποιός Michelle Pfeifer.

Δίδυμοι

Συντελεστής του σεξ
Οι Δίδυμοι λατρεύουν το παιχνίδι της αποπλάνησης και βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ερωτική πράξη. Το σεξ για αυτούς δεν έχει την ένταση και την απόλαυση που θέλουν, αν προηγουμένως οι δύο σύντροφοι δεν έχουν κερδίσει ο ένας τον άλλο με τα λόγια, τις χειρονομίες και τα γεμάτα πάθος προκαταρκτικά παιχνίδια. Διαπιστώνουμε λοιπόν πως ο δικός τους συντελεστής του σεξ απευθύνεται κυρίως πρώτα στη συναισθηματική και ψυχική επικοινωνία τους κι ύστερα στη σωματική επαφή, κάτι που οφείλεται κυρίως στον κυρίαρχο πλανήτη τους, τον Ερμή.
Πως φτάνει σε έκσταση

Το «κλειδί» των Διδύμων βρίσκεται κυρίως στα έξυπνα και «καυτά» ερωτικά λόγια. Ρίξτε τα ταμπού και μιλήστε στο Δίδυμο όπως δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς. Σε συνδυασμό με μερικά φλογερά φιλιά σε κάποια από τα ερωτογόνα σημεία του σώματος του είναι σίγουρο πως θα φτάσει στον έβδομο ουρανό.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Διασημότητες του ζωδίου των Διδύμων που απολαμβάνουν κάπως έτσι το σεξ είναι το μοντέλο
Naomi Campbell, ο ηθοποιός Johnny Depp, ο Klint Eastwood και η τενίστρια Steffi Graf.

Καρκίνος

Συντελεστής του σεξ
Και στην περίπτωση των Καρκίνων, το συναίσθημα και η τρυφερότητα στο σεξ είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να το απολαύσουν. Σε αυτό βοηθά πάρα πολύ και η Σελήνη, που γεμίζει τους Καρκίνους ρομαντικά αισθήματα χάρη στα οποία, αν καταφέρουν να τα μοιραστούν με το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, είναι σίγουρο πως κάθε επαφή θα αποτελεί και για τους δύο μια εντελώς ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία. Οι Καρκίνοι είναι άτομα που όσο πιο πολύ καιρό μένουν με έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ βελτιώνονται στο να προσφέρουν αλλά και να αποκομίζουν ικανοποίηση και ηδονή.
Πώς φτάνει σε έκσταση

Ένα μπάνιο από κοινού και χάδια σε ολόκληρο το κορμί οδηγούν τους Καρκίνους στα άκρα.
Καθαρίστε και χαϊδέψτε ο ένας το κορμί του άλλου. Είναι μια διαδικασία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη «θερμοκρασία» και θα καταλήξει σίγουρα σε παθιασμένο και αχαλίνωτο έρωτα.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Ο ηθοποιός
Tom Cruise, ο Tom Hanks, o Harrison Ford καθώς και η καυτή τραγουδίστρια Jennifer Lopez είναι μερικές από τις διασημότητες που χαρακτηρίζονται από αυτά τα στοιχεία σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα των ερωτικών.

Λέων

Συντελεστής του σεξ
Υπερήφανος και ηγετικός πάντα στη ζωή του, ο Λέοντας υιοθετεί ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στο θέμα του σεξ. Ο συντελεστής του είναι υψηλός και γρήγορα ο σύντροφος του θα διαπιστώσει πως κατά την ερωτική συνεύρεση ο Λέοντας θα προσπαθεί αυτός πάντα να έχει το πάνω χέρι και να κανονίζει τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Ευτυχώς οι Λέοντες ξέρουν πώς να σας κακομάθουν και να σας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές ηδονής.
Πώς φτάνει σε έκσταση

Το στόμα του Λέοντα και τα μακρόσυρτα υγρά φιλιά είναι το «καυτό» σημείο του. Φιλήστε τον όσο θέλετε και όπως θέλετε. Επίσης, τρυφερά χάδια στον αυχένα θα τον κάνουν να χαλαρώσει, αλλά και θα ανεβάσουν στα ύψη την ερωτική επιθυμία του.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Σημαντικά πρόσωπα με τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω είναι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ηθοποιών
Antonio Banderas και Melanie Griffith, ο τραγουδιστής των Rolling Stones Mick Jagger και ο κυβερνήτης πλέον της πολιτείας της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger.

Παρθένος

Συντελεστής του σεξ
Οι Παρθένοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απρόβλεπτοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξ. Αυτό έχει να κάνει με το σύντροφο που θα βρεθεί δίπλα τους και το πόσο θα ταιριάξουν οι επιθυμίες του ενός με του άλλου. Ένας Παρθένος μπορεί να αποδειχθεί σωστή «λάβα» στο κρεβάτι, όμως το ίδιο άτομο μπορεί να εκδηλώσει μια εντελώς ψυχρή συμπεριφορά, αν τελικά ο σύντροφος του δεν μπορέσει να αγγίξει και να επηρεάσει τον ψυχισμό του. Ο Ερμής, που κυβερνά το ζώδιο των Παρθένων, τους
κάνει να θέτουν πολύ ψηλά των πήχη των απαιτήσεων στα ερωτικά ζητήματα.

Πώς φτάνει σε έκσταση
Αν κάποιος επικεντρώσει τα χάδια και τα φιλιά του στην περιοχή της κοιλιά και του αφαλού ενός Παρθένου, είναι σίγουρο πως θα τον κάνει να «λιώσει από ηδονή. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μασάζ με αρωματικό λάδι, για να τον κάνετε να παραμιλά για ώρες.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Κάπως έτσι απολαμβάνουν τον έρωτα διάσημοι Παρθένοι
Sean Conner Richard Gere, Hugh Grant καθώς και μοντέλα Sabine Christiansen και Clauc Schiffer.

Ζυγός

Συντελεστής του σεξ
To
σεξ στην περίπτωση των Ζυγών είναι απόλυτα συνυφασμένο με την αίσθηση αλλά και την πρωτοτυπία. Αν ο Ζυγός δεν βρει στο πρόσωπο του συντρόφου το άτομο που θα του κεντρίσει με γλυκό, όμορφο αλλά και έξυπνο τρόπο τα αισθητήρια του, είναι βέβαιο πως το παιχνίδι της αποπλάνησης και της ηδονής μαζί του θα χαρακτηριστεί από πλήρη αποτυχία. Όπως και στην περίπτωση του Ταύρου, ο κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, γεγονός που εξηγεί την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναίσθημα.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Αυτό που κάνει τους Ζυγούς να ξεχνούν ταμπού και αναστολές και να τα δίνουν όλα στο σεξ είναι τα απαλά χάδια στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και γενικότερα της πλάτης. Αν μάλιστα ο σύντροφος του έχει επιδεξιότητα στα χέρια, σίγουρα ο Ζυγός θα τρέμει από ρίγη ικανοποίησης στο άγγιγμα του.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Στο ζώδιο του Ζυγού οι διασημότητες που είναι πιθανό να έχουν κάποια αντιστοιχία με τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε είναι ο
Michael Douglas, o Roger Moore, η Sigourney Weaver και η Catherine Zeta Jones χαίρονται κάπως έτσι τον έρωτα είναι ο Leonardo di Caprio, o Eros Ramazotti, η «καυτή» Demi Moore καθώς και η Julia Roberts.

Σκορπιός

Συντελεστής του σεξ
Εδώ έχουμε να κάνουμε ίσως με το πιο ερωτικό ζώδιο, γεγονός που σημαίνει πως ο συντελεστής του σεξ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στην κυριολεξία το σεξ αποτελεί την πιο αγαπημένη ασχολία των Σκορπιών και είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα. Ο Σκορπιός αφήνει το ένστικτο του να «κάνει παιχνίδι» και έχει την εκπληκτική ικανότητα να διαισθάνεται τις κρυφές επιθυμίες του συντρόφου του.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Αν κάτι σκοτώνει την ερωτική διάθεση του Σκορπιού, είναι η ρουτίνα. Θα πρέπει να φέρετε τη φαντασία στο σεξ και να μη διστάσετε να πειραματιστείτε ή να προσποιηθείτε ρόλους κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας είναι τα προκαταρκτικά παιχνίδια, που αποτελούν το Α και το Ω για τους Σκορπιούς.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Διάσημοι Σκορπιοί που έχουν την τύχη να χαίρονται κάπως έτσι τον έρωτα είναι ο
Leonardo di Caprio, ο Eros Ramazotti, η «καυτή» Demi Moore καθώς και η Julia Roberts.

Τοξότης

Συντελεστής του σεξ
Ο Τοξότης είναι ζώδιο που θέλει να χαίρεται το σεξ και σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσει να γίνει μια μηχανική διαδικασία ρουτίνας ανάμεσα σε αυτόν και το σύντροφο του. Οι Τοξότες προσπαθούν πάντα να μετατρέψουν την ερωτική συνεύρεση σε συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και για τους δύο και συνήθως διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική για να το καταφέρουν, βοηθούμενοι σε μεγάλο βαθμό από την επιρροή του Δία. Ο συντελεστής του σεξ του Τοξότη βρίσκεται λοιπόν ψηλά και σίγουρα συμπαρασύρει με το πάθος του και αυτόν που θα βρεθεί στο πλάι του.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Ο Τοξότης απολαμβάνει όσο κανείς άλλος τα χάδια στα πόδια και κυρίως στο εσωτερικό των μηρών. Πείτε του να ξαπλώσει ανάσκελα και ξεκινήστε ένα αργό μασάζ με χλιαρό αρωματικό λάδι, από τις πατούσες μέχρι ψηλά στους μηρούς. Η έκσταση του θα είναι τόσο μεγάλη, που ίσως στη συνέχεια στο σεξ να μην αντέξει παραπάνω από μερικά λεπτά.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Τρία ονόματα «καυτών» ηθοποιών σε αυτό το ζώδιο φτάνουν για να δείξουν πόσο συναρπαστικό πιθανόν να είναι το σεξ με έναν Τοξότη:
Kim Basinger, Bo Derek,Jamie Lee Curtis.

Αιγόκερως

Συντελεστής του σεξ
Ο Αιγόκερως είναι από τα λεγόμενα «σιγανά ποταμάκια» στο σεξ. Ο συντελεστής του στην αρχή μοιάζει να είναι χαμηλός και μπορεί ως άτομο να χαρακτηριστεί «ψυχρό», κάτι που ίσως να οφείλεται στον κυβερνήτη πλανήτη του, τον Κρόνο. Αν όμως κάποιος έχει τη διάθεση να ψάξει λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσει πως οι στιγμές ερωτικής συνεύρεσης με κάποιον Αιγόκερω θα αποδειχθούν σωστή «κόλαση». Σίγουρα ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο για περιπέτειες της μιας νύχτας, όμως μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση έχει την εκπληκτική ικανότητα να κρατά μακριά τη ρουτίνα από το κρεβάτι και το πάθος άσβεστο.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Η περιοχή των αστραγάλων είναι το ευαίσθητο σημείο των Αιγόκερων. Αργό αλλά έντονο τρίψιμο με τα δάχτυλα σε αυτό το σημείο του σώματος είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πολλά ρίγη απόλαυσης στο κορμί ενός Αιγόκερω, κάτι που είναι βέβαιο πως θα σας το ξεπληρώσει και με το παραπάνω.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Ο αρρενωπός
Mel Gibson, o Kevin Costner αλλά και η πανύψηλη και εντυπωσιακή Nicole Kidman είναι ορισμένες από τις διασημότητες που πιθανόν έχουν μια τέτοια συμπεριφορά στα ερωτικά.

Υδροχόος

Συντελεστής του σεξ
Σχεδόν όλοι είμαστε της γνώμης πως στον έρωτα και στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού, όμως, αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που να έχει καταφέρει να εφαρμόσει αυτή την αρχή στην ερωτική του ζωή, τότε αυτό είναι σίγουρα ο Υδροχόος. Κάνει τα πάντα, αρκεί να ικανοποιούν τον ίδιο αλλά και το σύντροφο του. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να πειραματιστείτε, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά του. Ο Ουρανός είναι πλανήτης που τον προικίζει με αναρίθμητες ιδέες γύρω από τα ερωτικά.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Οι Υδροχόοι είναι πολύ πιθανό να εκδηλώνουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα πέλματα και τα δάχτυλα των ποδιών. Γι' αυτό θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα αν, κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών επικεντρώνατε σε εκείνο το σημείο τις ιδιαίτερες φροντίδες σας.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Σε αυτό το ζώδιο έχουμε την πάντα εντυπωσιακή
Cindy Crawford, τον ηθοποιό και εξαίρετο χορευτή John Travolta καθώς και τη διάσημη γαλαζοαίματη Stephanie του Μονακό.

Ιχθύες

Συντελεστής του σεξ
Στην περίπτωση των Ιχθύων, οι οποίοι έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα στο να καταφέρουν να εκδηλώσουν με άνεση τη σεξουαλικότητα που κρύβουν μέσα τους. Το συναίσθημα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή τους και στο σεξ είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν όλες τις πρωτοβουλίες στο σύντροφο τους, ο οποίος θα πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.
Πώς φτάνει σε έκσταση
Το σημείο
G των Ιχθύων είναι η περιοχή πίσω από τα αφτιά. Ένα γλυκό πιπίλισμα σε συνδυασμό με μερικά τρυφερά ερωτόλογα θα τους κάνει στην κυριολεξία να πετάξουν κάθε συστολή και να απολαύσουν το σεξ με όλες τους τις αισθήσεις.
Προσωπικότητες με τέτοια χαρακτηριστικά
Η φλογερή (παρά τα χρόνια της)
Ornella Muti καθώς και οι διάσημοι ηθοποιοί Bruce Willis και Sharon Stone πλουτίζουν τη συλλογή διασήμων που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πολύ πιθανό να λειτουργούν με τον τρόπο που περιγράψαμε.

15 σχόλια:

sorry_girl είπε...

Αι ρε που θα με πεις και ψυχρή!

ΣεΞπΥρ είπε...

"Και στην περίπτωση των Καρκίνων, το συναίσθημα και η τρυφερότητα στο σεξ είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να το απολαύσουν".

Τέτοια διαδίδετε και δεν βρίσκουμε γυναίκα να πηδηχτούμε αγρίως!

Ρε αϊ πάγαινε. Με σύγχυσες πρωϊνιάτικο! :)

o erwtas pernaei ap' to stomaxi είπε...

ως φανατικός Λέοντας καταθέτω ότι αυτά είναι μαλακίες γιατί εγώ χρειάζομαι μια αφέντρα στο κρεβάτι μου, με δερμάτινα, αλυσίδες, χειροπέδες κτλ. με πιάνειειειςςς;

Cherryfairy είπε...

προτιμώ να κάνω μπάνιο μόνη μου έχω να δηλώσω-σε κάθε ενδιαφέροντα(και μη)και μη με βάλετε στη μπανιέρα με παρέα,έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και αυτό που το γραψε για τους καρκίνους ιδέα δεν έχει.Ορίστε μας.

sorry_girl είπε...

Χχτσίου!
(συγνώμη μου ξέφυγε το μαστίγιο)

The Motorcycle boy είπε...

Άμα λέω πως έχουμε πολλά κοινά με τον Στομάχη ... το ζώδιο θα φταίει. Κι αυτά με τον αυχένα, ξέχασέ τα γιατρέ μου. Από εκεί βουτάνε τον κόσμο για να τον σβερκώσουν και όχι για να πηδηχτούν μαζί του.
Αλλά θα παραδεχτώ οτι έχει ζόρικες γκόμενες το ζώδιο της Tomboy.

Epsilon είπε...

Λυπάμαι προφανώς ο τύπος που το έχει γράψει, έχει σταθεί σε κλισέ!!!
Ρε δόκτωρ πολύ λάκηδες μας βγάζει τους Καρκίνους :-ΡΡΡ

nosyparker είπε...

Να δώσω κι εγώ λίγο τα φώτα μου;
Λοιπόν εντελώς άκυρο αυτό που λέει για τους Ταύρους (Η ερωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα). Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ μα πολύ βιαστικοί, πέφτουν με τα μούτρα στο ψητό λέμε!

Οι Λέοντες δεν ξέρω αν θέλουν αφέντρα η όχι, πάντως σίγουρα μας καλομαθαίνουν ;-)

Και να θυμάστε αυτό για τις Τοξοτίνες (εδώ μέσα έπεσε!), μας αρέσουν τα χάδια και το μασάζ με έλαια στα πόδια και στο εσωτερικό των μηρών :-D

Σιγά που θα ντρεπόμουν να το πω :p

Sigmund_01 είπε...

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους περισσότερους που διαμαρτύρονται ότι τα ζώδια τους όπως περιγράφονται δεν ταιριάζουν και πολύ με αυτό που πραγματικά(;) είναι. Στο δικό μου απλά γουστάρω τις προσωπικότητες που συμπλέουμε!!! Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι ότι ο ωροσκόπος ταιριάζει πιο πολύ με τα δικά μου γούστα. Για δείτε το κι από αυτή την πλευρά :-)

Sex+πυρ με τέτοιο όνομα περιμένεις κι άγριο σεξ πανάθεμα σε!!!

Stomaxi περάστε στο δωμάτιο 069, έχετε ραντεβού :-P

cherryfairy θα μας μουλιάσεις. Όλο στην μπανιέρα σου είσαι!

Sorry, μπορείς σε παρακαλώ να περάσεις στο δωμάτιο 069 με το μαστίγιο...
Περιμένει κόσμος :-P

MB γρήγορα στο δωμάτιο 069 κι εσύ!

epsilon μάλλον καρκίνος θα είναι αυτός που τα έγραψε, όντως :-P

Nosyparker ας μην μιλήσω για τις τοξοτίνες :-P

Η μικρή Ολλανδέζα είπε...

θέλει κανείς να παλέψουμε?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτό θα λέω απο 'δω και πέρα...
άκου μάχη σώμα με σώμα...
χαχχαχχα
αχ σε καλό μου!

pastaflora είπε...

"Ρίξτε τα ταμπού και μιλήστε στο Δίδυμο όπως δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς": σε γραμμική βήτα, ας πούμε, το καλύτερο μου!

Ανώνυμος είπε...

xaxa! polla karkinakia mazeythkame edw mesa mou fainetai ki egine xammos...
symfwnw oti o wroskopos tairiazei kalytera...gia psakste to ligo perissotero....

unapatatras είπε...

toxotis me wroskopo skorpio, fwtia kai lavra leme!
xaxaxa!
poios egkritos kaulo-astrologos mas dinei tis xrisimes autes plerofories na 3erome na ton diavazome taktika? :p

Sigmund_01 είπε...

Kαλό μήνα σε όλες και όλους σας!

Oλλανδέζα να βάλουμε χέρι :-P

Pastaflora ψάχνω για λεξικό :-)

Tamara θα κάνετε λέσχη!

Unapatatras φέρνω πυροσβεστήρα!
Ο καυλο-αστρολόγος κυκλοφορεί με mail :-P

Apateon είπε...

Tetoia pragmata oi Toxotoskorpioi loipon...einai k o mhnas ton genethliwn mas twra...poios mas pianei!!! Ena kalo masaz einai panta efprosdekto!