Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2006

Έτοιμος για τους Tool!

Αύριο Σάββατο 16 του μήνα θα απολαύσουμε τους μοναδικούς TOOL στο Ελληνικό! Όσοι τους είδαν μέχρι στιγμής, μιλάνε για την πιο καλοστημένη και εντυπωσιακή συναυλία. Μοναδική σκηνική παρουσία και δυνατά εφέ σε συνεπαίρνουν!

Οι TOOL, Maynard James Keenan, Danny Carey, Justin Chancellor και Adam Jones, από τους σημαντικότερους εκφραστές της Intellectual Hard Rock σκηνής, αν και γενικά είναι δύσκολο να καταταχτούν σε μια μόνο κατηγορία μουσικής, γεννήθηκαν το 1990 στο Los Angeles. Χιλιάδες πιστοί ανά τον κόσμο, τρία πλατινένια άλμπουμ, δύο χρυσά DVD και ένα νέο studio άλμπουμ, αποδεικνύουν τη διάσταση του φαινομένου TOOL.

Αύριο λοιπόν από τις έξη και μισή το απόγευμα που ανοίγουν οι πόρτες θα είμαστε εκεί. Support group θα είναι οι Mastodon.

Για την συναυλία των TOOL στο Dusseldorf μπορείς να διαβάσεις εδώ!

6 σχόλια:

o erwtas pernaei ap' to stomaxi είπε...

Αυτή τη φορά δεν σε ζηλεύω, σε ΜΙΣΩ!!!

Sigmund_01 είπε...

Tι να σου κάνω stomaxi...
Με τραβάνε τα παιδιά :-P

weirdo είπε...

SUPER, σας βρίσκω..!!! -οικογενειακώς-
(ελπίζω να μην αλληλοπατηθούμε..:pP)

N.Ago είπε...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

Afrikanos74 είπε...

Το νου σας ρεμάλια!

Να δω πως θα την βγαλουν καθαρή με τους καπνιστές!:-))))

Sigmataf είπε...

H πιο εύστροφη μπάντα των 00's

Η ώρα έφτασε.
Εμπρός για τα παραμύθια μας.