Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

Υποκρισία!

Την ώρα που όλοι, ΟΛΟΙ, ασχολούνται με την έκρηξη στην πρεσβεία και για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ομάδες ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ (αυτοί ΔΕΝ είναι τρομοκράτες!) έσπαγαν αυτοκίνητα και κατέστρεφαν περιουσίες κινδυνεύοντας ζωές (ακόμη και οι δικές τους) στο όνομα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δυστυχώς πέρασε στα ψιλά το θέμα και κανείς δεν ζορίστηκε αν κάποιες κάμερες κατέγραψαν τους χούλιγκαν. Μην χαλάσουμε και την εικόνα του ποδοσφαίρου!

Από την άλλη πλευρά βρέθηκε η ευκαιρία να μπουζουριάσουν κόσμο στην Ασφάλεια λόγω της πρεσβείας ενώ όταν σκοτώνονται στα γήπεδα ΔΕΝ ξέρει κανείς τίποτα και δεν τρέχει θέμα μπουζουριάσματος! Κι ας μην μιλήσουμε για κάμερες και δεδομένα γιατί σε κάθε τηλεόραση παρελαύνουν καμαρωτά με σίδερα, τσιμέντα και φωτοβολίδες οι λεβέντες «φίλαθλοί» μας!

Τι να πω, υποκρισία και αηδία...

........................................................................

Το κείμενο αυτό γράφτηκε σαν σχόλιο σε ένα ποστ του φίλου μου Σεξ+πυρ

4 σχόλια:

The Motorcycle Boy είπε...

Έλα μωρέ Γιατρέ, υπάλληλοι είναι τα παιδιά. Το ψωμί τους βγάζουν -δεν είναι κακό. Θα τα βάλουμε τώρα με τον Κόκαλη, τον Τζίγκερ και τους υπόλοιπους που τους πληρώνουν; Για σε παρακαλώ!

Erwtas Stomaxhs είπε...

καλά φίλε αυτό τώρα είναι άλλο πονεμένο ανέκδοτο...

ZissisPap είπε...

MB γι' αυτό λέω υποκρισία και αηδία! Κάνουν έλεγχο στον μικρό, με σωστό τρόπο να τα λέμε κι αυτά, μόνο και μόνο γιατί κυκλοφορεί στα Εξάρχεια, ενώ οι "άλλοι" κυκλοφορούν μέσα στα γήπεδα την πυριτιδαποθήκη ολόκληρη περνώντας από τους "εξονυχιστικούς" ελέγχους στις θύρες.

erwta stomaxi αυτό πονάει περισσότερο γιατί συμβαίνει κάθε φορά και επηρεάζει μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες δημιουργώντας, σκόπιμα και ελεγχόμενα, λάθος "ιδανικά" για μια σάπια κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Το θεϊκό το είπε ο Ευαγγελάτος χθες μιλώντας για τη 17 Νοέμβρη: "Να καταστρέφαν περιουσίες το καταλαβαίνω, αλλά αυτοί έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων". Να δω άμα καταστρέφαν τη δική του περιουσία αν θα το καταλάβαινε!