Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2008

Παραιτήσεως το ανάγνωσμα!


Ο πρωθυπουργός Κων. Καραμαλής δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως Πρ. Παυλόπουλου, ο οποίος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλου, ο οποίος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Δ. Μιχαλέλη, αλλά και του διευθυντή Διοικητικών Γιώργου Υφαντή. Τέλεια!
Υπάρχει όμως και μια παραίτηση που τελικά έγινε δεκτή, αυτή του διευθυντή
Ασφαλείας της ΕΡΤ Λεωνίδα Παπαδάκη.

Σκορ παραιτήσεων: δεκάδες μη δεκτές - 1 δεκτή!

Κατά τα άλλα αποκτήσαμε περιβαλλοντολογική συνείδηση, θα αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση (με μερικά χιλιάδες ευρώ ακόμη σε διαφημιστική καμπάνια - πλύσης εγκεφάλου) , ήρθε και η ώρα να αποκτήσουμε και κοινωνική συνείδηση!


Update...
Nέα στοιχεία περί παραιτήσεων που εάν αληθεύουν (και γιατί όχι!) το θέμα είναι τραγικωμικότερο!
Για να πούμε του στραβού το δίκηο, το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε από τους υπουργούς κ.κ. Δούκα και Κοντό να παραιτηθούν αλλά σε αυτή τη κυβέρνηση κανείς δεν παραιτείται.Προφανώς το θεωρούν αμαρτία. Ο κ. Παυλόπουλος έχει ζητήσει δύο φορές από τον πρόεδρο της ΕΡΤ να παραιτηθεί, τη δεύτερη μάλιστα μπροστά σε κόσμο, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Ο μόνος που τη πλήρωσε από το προχθεσινό φιάσκο με τη ειρηνική κατάληψη του στούντιο της Αγίας Παρασκευής ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας στην είσοδο της ΕΡΤ. Κι αυτός δε παραιτήθηκε, αλλά απολύθηκε.
από: TVXS

... ... ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: